Geen producten (0)

Een zoektocht naar Wendy van Dijk

Een zoektocht naar Wendy van Dijk

Dankzij onze aandoenlijk naïeve marketingstrategie hebben wij een eerste verhaal voor ons blog en een HippyGoLucky-Brace over om cadeau te geven.

Wat vooraf ging.

JAAAA, Wat een fantastisch idee!!!” Roepen we samen uit tijdens een etentje bij goede vrienden die graag met ons mee denken over hoe we onze HippyGoLucky accessoires meer bekendheid kunnen geven. “Doe 'gewoon' even een armbandje bij Wendy van Dijk in de brievenbus als jullie toch op Ibiza zijn. Haar magazine 'zoektocht naar geluk' sluit perfect aan bij jullie product!”
Leek heel simpel, even googlen naar het adres...:) Een ‘Zoektocht naar geluk’, eindigde in een lichtelijk wanhopige zoektocht naar Wendy van Dijk op Ibiza. Doe ‘gewoon’ een armband in de brievenbus bij Wendy, natuurlijk, de naïviteit droop er aan alle kanten vanaf. We hadden dit natuurlijk kunnen weten, zo lopen die fantastisch ideeën van ons namelijk altijd!

Uiteindelijk via via wel het plaatsje gevonden; geweldig mooie villa’s met zwembaden en zicht op prachtige baaitjes aan de middellandse zee….nu alleen nog even kijken op welke brievenbus heel groot Wendy van Dijk staat...hmmm....de zoektocht eindigt hier, bij tig blanco brievenbussen.

Helaas, we hebben haar niet gevonden, nog even overwogen schrijver Kluun, die op de terugvlucht in ons vliegtuig zat, de armband te doneren maar bij nader inzien ging 'm dat toch ook niet worden. Hier wachten we nog even mee tot onze unisex armband er is.
Wat overigens wel een super boost gaf is dat in een shop (met oa producten van ushuaia, pacha etc) op Ibiza airport, twee fashionistas razend enthousiast en geïnteresseerd waren in onze armbanden. Daarnaast besefte we ons dat die ongelofelijke naïviteit juist ook onze kracht is. We hebben samen veel gelachen, met en om elkaar en ook de mensen om ons heen hebben er behoorlijk wat plezier aan beleefd! Daarom is de slogan 'Bring a smile to the world' ons ook op het lijf geschreven.
Hierboven een foto van de originele ‘hippygolucky-brace’ speciaal voor Wendy gemaakt. Met een het originele oog van Santa Lucia ‘lucky shell’ uit Ibiza. Jammer dat we haar niet gevonden hebben maar voor jullie wel een GELUK!!!! Wij gaan namelijk deze armband verloten…..LIKE en DEEL onze Facebookpagina…wie weet ben jij de gelukkige en loop je straks met de armband die eigenlijk om de arm van Wendy van Dijk zou zitten!

 

 

 

13 Reacties

charlotte
08 June 2016 om 16:50
1
Whaaa, fantastisch!! Zie het helemaal voor me ja. Jullie zijn goed bezig meiden
Joyce
08 June 2016 om 17:21
2
Haha moet zeggen dat ik het niet eens zo'n gek idee vond! Out of the box denken heet dat toch!
Ingrid
08 June 2016 om 17:57
3
Goed bezig dames! Het zijn dan ook echt prachtige armbanden! Wordt vast en zeker een groot succes! ☺️
Michelle
08 June 2016 om 18:05
4
Hoi Sandra en Serena, Wat een super leuke blog! Ik zie t al helemaal voor me en zit te lachen terwijl ik dit lees. Wat een leuk avontuur zijn jullie aangegaan. En wat ziet jullie armband er prachtig uit! Heel veel succes met hippy go lucky! Liefs, Michelle
Henny
08 June 2016 om 18:09
5
Supermooi geworden. Knap dat jullie dit avontuur begonnen zijn, maar het ook een vervolg geven. Ik kan je mijn adres wel geven, dat ik niet zo moeilijk! haha Succes.
Karin
08 June 2016 om 19:32
6
Haha super idee toch! Jammer dat het niet gelukt is, maar geef nooit op. Zo zijn jullie ook begonnen met de mooie armbanden, door niet op te geven! Ga zo door dames!
Margriet
08 June 2016 om 21:56
7
Herkenbaar jullie verhaal, ondanks jullie naïviteit (haha), hebben jullie nu toch hele mooie armbanden. Super dat jullie dit doorgezet hebben. Ik ben heel blij met mijn armband, maar zou deze ook wel willen winnen! :)
Charlotte
08 June 2016 om 22:43
8
Ik vind het een super idee. En ik denk zelfs dat jullie haar misschien wel bereiken ook als je dit bericht gewoon last delen! Jullie maken mooie producten, dus Wendy wilt vast zo n vette armband hebben.
Carola
08 June 2016 om 22:52
9
Goed idee van jullie! Jammer dat het niet gelukt is, maar ze zeggen dat je van iedereen op aarde maar 6 'handshakes away' bent dus via via kom je overal. Ik zeg: volgende stap: koningin Maxima ;-)
Ilse
09 June 2016 om 10:13
10
"Bring a smile to the world!!!" ♡♡♡ Het is gelukt, deze mama zit met een 'big smile' jullie geweldige blog te lezen! ♡♡♡
Wendy
20 June 2016 om 15:40
11
Hey, wat leuk om dit te lezen. Toch jammer dat het niet gelukt om het "gewoon" even bij Wendy in de brievenbus te gooien. Idee was leuk!! En toch weer een avontuur rijker. Wens jullie heel veel succes. En dat er nog vele avonturen op jullie pad mogen komen.
Danielle
20 June 2016 om 17:14
12
Goed bezig dames....super verhaal.. ga meteen delen en liken. Ik ga voor een verzameling lucky's aan mijn pols!
Yvette
21 November 2016 om 18:11
13
Haha mutsen! zo herkenbaar dit!!

Reageer

Annuleren