Geen producten (0)

'chaootsecureimpulsivepersonprotecting’ bracelet.

'chaootsecureimpulsivepersonprotecting’ bracelet.

Hello Hippy Go Lucky volgers !!!

Omdat ik merkte dat voor nog niet iedereen even helder was hoe mijn product tot stand is gekomen nog even een uitleg in onderstaande blog.

Wat Hippy Go Lucky zo 'special' maakt is dat alle armbanden op maat en smaak van de besteller  (jullie!!) gemaakt zijn. Dus echt handmade, met een stukje geluk!!!

SANTA LUCIA GELUKSSCHELP

Aan iedere armband hangt een originele Santa Lucia geluksschelp, deze zijn gevonden op strandjes aan de middellandse zee….en geloof het of niet; heel wat uurtjes afgestruind over het strand om al deze geluksschelpjes bij elkaar te vinden. (wat overigens niet vervelend was om te doen  :) Ik geloof erin in dat je een groot gedeelte van je eigen geluk kan creëren, dat dit voor mij een stuk in deze Santa Lucia schelpjes zit wil ik graag met jullie delen. Op de zoektocht naar mijn eigen product zijn er een aantal mensen op mijn pad gekomen die een bijdrage hebben geleverd om deze kwalitatieve en originele armbanden op de markt te brengen.

SLUITING;  

Heel wat sluitingen had ik uitgeprobeerd maar uiteindelijk ben ik zeer tevreden over deze stainless steel sluiting met magneet en origineel Hippy Go Lucky logo. Een beetje zelf reflecterend; kijkend naar hoe chaotisch en impulsief ik af en toe kan zijn moest de sluiting dus zeker tegen een stootje kunnen….

So may I introduce to you the;

‘chaootsecureimpulsivepersonprotecting’ bracelet. Mijn sluitingen zijn secure, liggen niet binnen no time ergens in de hoek van een café (of je moet er wel heeeeeel woest aan toe zijn ;) Door het inschuifbare systeem en de magneetsluiting heb je een dubbele bevestiging.

 

LEER;

Ook heb ik een hele zoektocht achter de rug naar het leer en de bedels die ik gebruik. Eigenlijk dacht ik dat het niet zo moeilijk zou zijn om aan deze producten te komen maar helaas zijn er niet veel winkeltjes over gebleven met de onderdelen die ik zoek voor mijn armbanden. En, nee …voor mij geen Alibaba.com…..

Het was een hele zoektocht en het heeft heel wat tijd gekost maar de bedels die ik uiteindelijk gevonden heb zijn stainless steel en van goede kwaliteit. Ook geldt dit voor het leer wat ik voor de armbanden gebruik, via een vriendinnetje van mijn dochter kwam ik bij een heel mooi leerbedrijf terecht, 100% natuurlijk gelooid leder’, prachtig; precies wat ik nodig had, met daarnaast nog heel veel tips en ideeën waar ik heel veel mee kan in de toekomst met Hippy Go Lucky.

Mijn hoofd zit bomvol mooie ideeën, heb heel veel zin deze uit te werken en met jullie te delen!!!!!!

Keep informed!!!!

@Hippy Go Lucky #facebook #instagram

XX

2 Reacties

Linda
29 January 2017 om 23:18
1
Wat een lange naam, bekt wel lekker! Haha De armbanden zijn mooi. Succes met het uitwerken van je ideën. Ben heel benieuwd wat voor moois je gaat creëeren.x linda
Robert
15 August 2019 om 10:12
2
Tijd voor wat nieuwe blogs Sandra, mooie site!! en zeer mooie producten

Reageer

Annuleren